NK Schuurvegen in Drijber

Enig idee wat het NK Wielrennen te maken zou kunnen hebben met een eventueel te organiseren NK Schuurvegen?

.

.

Nagekomen bericht, te leuk om jullie te onthouden.
We weten vast allemaal nog wel dat het NK Wielrennen in Drijber werd gehouden. En dat de motorbrigade was gestationeerd aan De Brink 4.
De weersomstandigheden waren niet optimaal en op zondagochtend kreeg Rieks, de leider van de motorbrigade, een telefoontje van Thijs, die alles had geregeld rondom het NK. Zijn vraag was of er ergens een plek was waar honderd wielrenners en de motoren met de cameramannen zouden kunnen schuilen mocht het gaan onweren. Uiteraard kon dat in de schuur, maar die was wel een beetje een rommeltje. Lennard ontfermde zich over het opruimen en schoonmaken. Zie onderstaand filmpje, hoe je van het NK Wielrennen terecht komt bij het NK Schuurvegen. En dat alles coronaproof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *