Inloopmoment NK Wielrennen

In het weekend van 21 tot en met 23 augustus vindt het NK Wielrennen plaats op en rond de VAM-berg.

.

.

Dit NK 2020 is een bijzondere editie, omdat dit NK één van de eerste sportwedstrijden is, sinds de versoepelde Covid-19 maatregelen zijn aangekondigd. Het parcours is aangepast en er kan mag beperkt publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden. Voor de inwoners van Drijber is één toegangskaart per persoon beschikbaar voor de zaterdag of de zondag. Zie hiervoor de bijgevoegde uitnodiging van provincie Drenthe. 

Inloopmoment
Om u de gelegenheid te bieden om uw vragen te stellen over het NK Wielrennen is er een inloopmoment in dorpshuis ‘t Kaampie in Drijber op maandag 10 augustus 2020 tussen 19.00 uur en 21.00 uur. In verband met de Covid-19 maatregelen vragen wij u om u aan te melden voor dit inloopmoment via mailadres nkwegwielrennen@gmail.com. Kunt u niet aanwezig zijn, dan kunt u uw vragen ook stellen door een mail te sturen naar dit adres. 

Parcours 
Het parcours voor deze editie 2020 is aangepast en dat betekent dat de renners steeds een rondje fietsen van 7.3 kilometer over De Brink, Drijbersche Es, De Blinkerd, VAMweg naar de VAM-berg. Het parcours is volledig afgesloten. Er is alleen toegang voor renners/teams, organisatie en genodigden.  

De beloften starten vrijdag om 16.30 uur en finishen omstreeks 20.00 uur. Op zaterdag starten de vrouwen profs om 14.00 uur en finishen omstreeks 17.30 uur. De mannen profs starten zondag om 12.00 uur en finishen naar verwachting om 17.30 uur. 

Vragen 
Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met Courage Events via het mailadres nkwegwielrennen@gmail.com. U kunt in de mail uw telefoonnummer toevoegen en dan nemen wij contact met u op. 

Met vriendelijke groet,

Thijs Rondhuis
www.nkwielrennen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *