Archief columnsNieuws

1000! Yeah! We hebben de 1000!

Op 30 maart 2010 plaatste Paula Laning een oproep in de Buurvrouw om iets met de al bestaande website te gaan doen.

Uit dat bericht: ‘Er is echter één probleem: de site wordt niet meer bijgehouden. Hij is ooit als schoolopdracht gemaakt door Lindy Daling. Lindy woont inmiddels niet meer in Drijber, en haar binding met Drijber is minder geworden. Daardoor is de site niet meer up to date. De laatste wijziging stamt van 29 oktober 2008. Lindy wil de site graag overdragen aan Plaatselijk Belang. Want een site die niet wordt bijgewerkt is ten dode opgeschreven.’

Daar kwamen aardig wat reacties op zodat op 28 april 2010 de eerste vergadering al plaatsvond en afspraken werden gemaakt voor een nieuwe site met een nieuwe redactie. Inmiddels zijn we twee sites verder, meerdere keren gehackt, hebben we al diverse malen de datalimiet overschreden die we hadden ingekocht (met andere woorden de site loopt al aardig vol) en hebben we nog steeds een goed bezochte website.

En we hebben een nieuw hoogtepunt bereikt: Dit bericht is het 1000e bericht dat is geplaatst. Vanaf 30 april 2011, toen de site echt de lucht inging, tot vandaag 2 augustus 2016, zijn er dus 1000 verschillende berichten op de site gezet. Dat zijn zo’n 200 berichten per jaar, gemiddeld dus een kleine vier per week. Geen gekke score voor een klein dorp als Drijber. Daar kunnen we met ons allen trots op zijn.

Met dank aan alle redactieleden, fotografen, filmers, columnisten en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd. Op naar bericht nummer 2000!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen